Parandalimi i dëbimit në San Diego

Keni borxh qira?
Njoftimi për dëbim?
Humbni shtëpinë tuaj?

Ju jeni në vendin e duhur. HousingHelpSD.org ka gjithçka që ju nevojitet për të njohur të drejtat tuaja dhe për të mbrojtur veten, familjen dhe shtëpinë tuaj.

Moratoriumi i dëbimit në Kaliforni skadoi më 30 shtator 2021. Kliko këtu për të mësuar se çfarë mund të bëni për të mbrojtur veten.

Shtëpia juaj, të drejtat tuaja.

Qarku San Diego është një nga qarqet më të larmishme dhe më të begatë në vend. Megjithatë, shumë njerëz mezi po mbijetojnë muaj pas muaji.

Pandemia e COVID-19 po u kushton njerëzve punën dhe jetesën e tyre dhe rreth një e treta e familjeve tani nuk janë në gjendje të marrin qira dhe të përballen me humbjen e shtëpive të tyre.

Ju keni të drejta dhe HousingHelpSD.org është këtu për t'u siguruar që i njihni ato—dhe se e dini se nuk jeni vetëm.

Ndihma e Qiramarrësit në San Diego

Çfarë mund të bëj për të qëndruar në shtëpi?

Të drejtat e qiramarrësve në San Diego

1.

Mësoni të drejtat tuaja në një punëtori virtuale të qiramarrësve.
Ndihmë me qira në San Diego

2.

Gjej më shumë ndihmë pranë meje.
Ndihma për Qiramarrësin në San Diego

3.

Gjeni Këshillimin e Qiramarrësit
Ndihmë Emergjente me Qira në San Diego

Misioni ynë

HousingHelpSD.org është një burim me një ndalesë që mbështet banorët e San Diegans që përpiqen të paguajnë qiranë, të qëndrojnë në shtëpi dhe të kuptojnë të drejtat e tyre të strehimit gjatë pandemisë COVID-19.

Nuk i shihni përgjigjet që ju nevojiten? Shikoni faqen tonë Njihni të drejtat tuaja këtu, më pas regjistrohu për një punëtori të qiramarrësve të drejtpërdrejtë për të folur drejtpërdrejt me një ekspert strehimi ose avokat.