Gabung Kita Kanggo Workshop

Workshop online kita dijadwal saben minggu, suwene kira-kira jam saben, lan menehi kesempatan kanggo nuduhake pitakonan lan masalah karo pakar omah.

Workshop liwat Zoom lan bisa diakses liwat telpon (download aplikasi Zoom disini) lan kasedhiya saben minggu.

Kolaborasi Pencegahan Pengusiran San Diego, kanthi kemitraan karo Alliance of Californians for Community Empowerment, nawakake Workshop Hak-hak Penyewa Dasar kanggo menehi informasi marang panyewan babagan undang-undang panyewan ing San Diego lan perlindungan panyewane marang pengusiran. Kajaba iku, panyewan sinau babagan kekuwatan ngatur panyewan lan ing ngendi golek pitulung yen dheweke duwe gugatan pengusiran sing diajukake marang dheweke. Lokakarya ditawakake ing basa Inggris kanthi interpretasi Spanyol kasedhiya.

Ora weruh wektu sing cocog kanggo sampeyan? Tetenger kaca iki kanggo ndeleng bengkel sing bakal teka.

Kanggo nyuda pengusiran ing San Diego, Organisasi Berbasis Komunitas wis nyawiji kanggo mesthekake panyewan ngerti hak-hake.

Selasa, 7 Februari 2023 jam 6:00


Workshop Ngerti Hak Sampeyan
  • ACCE - Alliance of Californians kanggo Pemberdayaan Komunitas
  • Iki minangka bengkel virtual nggunakake Zoom
  • Workshop kasedhiya ing Inggris lan Spanyol - bebarengan.

Selasa, 14 Februari 2023 jam 6:00


Workshop Ngerti Hak Sampeyan
  • ACCE - Alliance of Californians kanggo Pemberdayaan Komunitas
  • Iki minangka bengkel virtual nggunakake Zoom
  • Workshop kasedhiya ing Inggris lan Spanyol - bebarengan.

Selasa, 21 Februari 2023 jam 6 WIB


Workshop Ngerti Hak Sampeyan
  • ACCE - Alliance of Californians kanggo Pemberdayaan Komunitas
  • Iki minangka bengkel virtual nggunakake Zoom
  • Workshop kasedhiya ing Inggris lan Spanyol - bebarengan.

Selasa, 28 Februari 2023 jam 6:00


Workshop Ngerti Hak Sampeyan
  • ACCE - Alliance of Californians kanggo Pemberdayaan Komunitas
  • Iki minangka bengkel virtual nggunakake Zoom
  • Workshop kasedhiya ing Inggris lan Spanyol - bebarengan.
Pembangunan Masyarakat Kota Tinggi
Tindakan ACCE

Lokakarya iki minangka komponen saka Proyek Pencegahan Penggusuran Komisi Perumahan San Diego ("EPP"). EPP didanai kabeh utawa sebagian Dana Program Community Development Block Grant (CDBG) diwenehake dening Departemen Perumahan lan Pembangunan Perkotaan AS (HUD) menyang Kutha San Diego.

Berjuang Mbayar Sewa?