impact

Program Nyegah Pengusiran Komisi Perumahan San Diego 

Komisi Perumahan San Diego ngatur Program Pencegahan Pengusiran Komisi Perumahan San Diego (SDHC EPP) karo dana Blok Pembangunan Komunitas (CDBG-CV) Departemen Perumahan lan Pembangunan Perkotaan AS (HUD) kanggo nyedhiyakake pendhidhikan & kesadaran umum sing ana gandhengane karo Program kanggo populasi tartamtu ing Kutha San Diego, lan darurat lan bantuan legal winates kanggo nyewo layak miturut syarat peraturan HUD CDBG-CV.

San Diego Eviction Prevention Collaborative minangka jaringan organisasi sing ngadhepi penyewa ing San Diego. CDC City Heights minangka agen fiskal kanggo Kolaborasi Pencegahan Penggusuran lan ngatur komponen jangkauan lan pendhidhikan saka kontrak SDHC EPP.

Sasaran sakabèhé saka proyèk iki kanggo mbangun kesadaran umum babagan hak-hak panyewo lan kanggo ngajari sabisa-bisa panyewan babagan hak-hak kanggo ngurangi jumlah pengusiran ing Kutha San Diego.

Penjangkauan lan pendhidhikan Program Pencegahan Pengusiran SDHC nduweni telung tujuan utama:  

■ Hubungi penyewa ing saindhenging kabupaten kanggo ngandhani yen dheweke duwe hak lan ndhaftar menyang Workshop Ngerti Hak Sampeyan.  

■ Ajar penyewa ing saindhenging kabupaten babagan proteksi lan hak panyewan sing kasedhiya.  

■ Nyedhiyani informasi sumber daya komunitas kanggo panyewa kanggo dhukungan lan pitulungan luwih lanjut (contone, panyedhiya layanan hukum, organisasi tenant, pamflet Ngerti Hak Sampeyan, lsp.). 

Klik tautan ing ngisor iki kanggo ndeleng pengaruh paling anyar saka EPP SDHC. 

*Gambar saka Oktober, 2022.