Kolaborasi Nyegah Pengusiran San Diego

Babagan HousingHelpSD.org

HousingHelpSD.org minangka sumber daya siji-mandeg sing ndhukung San Diegans sing berjuang kanggo mbayar sewa, tetep manggon, lan ngerti hak omah. HousingHelpSD.org digawa menyang San Diego Eviction Prevention Collaborative.
Kolaborasi Pencegahan Pengusiran San Diego dibentuk ing 2019 kanggo nanggapi lan nyegah pengusiran kanthi efisien.  Iki dianakake dening City Heights Community Development Corporation lan dipimpin dening organisasi dhukungan penyewa sing paling penting, kalebu City Heights CDC, Bantuan Hukum, Layanan Keluarga Yahudi, lan ACCE.

Napa iki dibutuhake?  Pengusiran sing bisa dihindari ngrusak kulawarga, cilaka bocah, nglanggengake ketimpangan sistemik lan nambah risiko kesehatan, utamane nalika pandemi COVID. Pengusiran larang regane lan angel kanggo penyewa lan tuan tanah, lan cara sing ora efisien kanggo ngumpulake utang panyewa. Wilayah kutha gedhe liyane wis nggawe intervensi komunitas lan pemerintah sing nyuda pengusiran sing bisa dihindari. Kolaborasi Pencegahan Pengusiran nggarap strategi sing wis kabukten iki ing San Diego.

Salah sawijining sumber daya utama Kolaboratif Pencegahan Pengusiran San Diego yaiku HousingHelpSD.org, situs web pitulungan tenant sing diluncurake ing April 2021. HousingHelpSD.org nggabungake ing siji situs (Inggris/Spanyol) sing paling anyar, informasi panyewan sing wis diverifikasi, registrasi kanggo lokakarya Ngerti Hak Sampeyan kanthi online, lan informasi kontak kanggo kabeh utama organisasi nyediakake dhukungan tenant lan dana pitulungan rental.

Ing Warta